Materialien

De AGS materiaalwijzer

Hoogwaardige mode is niet alleen een resultaat van creatieve ontwerpen en precisiewerk. Ook het materiaal is maatgevend voor de kwaliteit van uw favoriete kledingstukken. Met talrijke foto's presenteren wij een keuze aan stoffen, die zich als alleskunners hebben bewezen. Blader eens door onze materiaalwijzer en leer meer van hun eigenschappen!

 


Hier komt u meer te weten over stoffen en hun onderhoud

Kwaliteitsmode bestaat uit materialen die tegelijkertijd comfortabel en duurzaam zijn en weinig onderhoud behoeven. Daarbij worden de eigenschappen van moderne stoffen steeds verbeterd. De technologieën voor de fabricage van de weefsels van synthetische vezels worden bijvoorbeeld steeds geraffineerder. Ook natuurvezels profiteren van moderne procedés en kunnen dankzij diverse coatings geperfectioneerd worden.

Niettemin heeft iedere stof zijn eigenaardigheden. Als u hier rekening mee houdt, dan beleeft u meer plezier van uw favoriete kleding. In onze materiaalwijzer leggen wij bijvoorbeeld uit hoe natuurlijk katoen verschilt van kunstmatig geproduceerde viscose, welke stoffen eigenlijk huidvriendelijk zijn en waarom u kleding van synthetische vezels beter niet kunt wassen met een wasverzachter.