/677a41dbdd93fac473daea3d56b10e45047ff048/assets nl
Wir lieben, was wir tun!

PasVORM

maakt het verschil


Mode alsof op maat gemaakt

Atelier Goldner Schnitt is een expert op het gebied van damesmode en we begrijpen als geen ander de behoefte van vrouwen boven de vijftig. Onze speciale pasvormen en de gekozen modellen laten u van uw beste kant zien. Ze verhullen eventuele kleine probleemzones en laten u langer lijken!
We gebruiken bij Atelier Goldner Schnitt een eigen maatsysteem met tot wel 25 verschillende maten.

Bestel daarom niet uw standaard confectiemaat maar gebruikt u onze maattabel of onze maatcomputer. Zo vindt u gemakkelijk en snel de voor u juiste maat. Zo zit uw mode alsof op maat gemaakt!

Het geheim van een perfecte pasvorm


Maattabel
dames


Om ervoor te zorgen dat we u mode leveren die op maat gemaakt lijkt te zijn, is het belangrijk dat u niet uw standaard confectiemaat bestelt maar dat u uw maten zorgvuldig controleert. In onze maattabel vindt u dan eenvoudig uw Atelier Goldner Schnitt maten.

Nu bekijken

Maattabel
heren


Bent u op zoek naar de voor u juiste maat?

Wij leggen u in 4 eenvoudige stappen uit hoe u deze vindt.

Nu bekijkenPasvormen


Atelier Goldner Schnitt heeft tientallen jaren ervaring in de modebranche. Met deze ervaring hebben wij een maatsysteem ontwikkeld met tot wel 25 verschillende maten. In tegenstelling tot de standaard confectiematen biedt Atelier Goldner Schnitt u mode met een pasvorm die perfect is aangepast aan uw lengte, borst-, taille- en heupwijdte.

Nu bekijken

Maatcomputer
dames


Met onze maatcomputer vindt u snel en eenvoudig de voor u juiste maat bij Atelier Goldner Schnitt.

Nu bekijken