/6a418fdbb516c8c472115f5b7193b3c84031e2dd/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl
In 1970 zag Atelier Goldner Schnitt het levenslicht. Durf, innovatie en een vooruitziende blik voerden de oprichtersfamilie Wirth toen al naar nieuwe vraagstukken en oplossingen. Welke stoffen zien er met welke belijningen heel flatteus uit? De gedurende decennia steeds verder verfijnde kennis van de familie Wirth en hun experts vormt het geheim van de perfecte pasvorm, waarover in deze vorm alleen Atelier Goldner Schnitt beschikt.

In plaats van "one size fits all" kiezen we ervoor onze mode in een grote hoeveelheid maten aan te bieden. Naast de normale maten hebben we voor kleinere dames – korter dan 1,65 m – al onze modellen ook in korte maten en broeken zelfs in extra korte maten. Het bijzondere bij ons: elke maat wordt wat betreft model proportioneel aan het figuur aangepast. Zakken, naden en knopen worden zo geplaatst, dat er altijd een harmonieus modebeeld ontstaat. Dit geldt ook voor het iets vollere figuur t/m maat 56. Mode die zit alsof het voor u op maat gemaakt is. Een perfect passende outfit zorgt voor een goed gevoel. Daar zetten we ons voor in bij Atelier Goldner Schnitt.
Onze korte maten
Bent u 1,65 m of kleiner? Dan hebben we precies de juiste mode voor u! Trek het aan en ervaar het comfort.Meer bekijken
Broeken kopen wordt kinderspel
Onze broeken hebben namen:
CARLA, ANNA, LOUISA en MARTHA.
Welk model is uw favoriet?
Meer bekijken
Gratis
maatadvies
Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat en de perfecte pasvorm..
Bel ons op: 030 – 65 92 500
(ma – vr van 8.00 – 17.15 uur)
Bekijk meer
Onze maattabellen
Vind uw Atelier-maat heel eenvoudig zelf met onze maattabellen. Voor mode die eruitziet alsof het voor u op maat gemaakt is.
Meer bekijken