_csrf 42a0bc8e-c714-4976-b57b-efa4147f02d6 /7046315ed94eaeea7057b88f82505ee093135105/assets nl
Modevielfalt für Damen – bei Atelier Goldner Schnitt

MODE

KENT VELE GEZICHTEN


Bent u op zoek naar mode die perfect past, die u er stralend uit laat zien en waarin u zich goed voelt? Wij als modebedrijf bieden u een grote verscheidenheid aan mode waar u enthousiast van zult worden.

We hebben onze collectie in 4 stijlen gesplitst zodat u snel de modefavorieten kunt vinden die bij u passen. En het is de moeite waard om af en toe terug te komen want u kunt nooit teveel goede en inspirerende mode-ideeën opdoen.


Onze moderne modetrends voor dames vanaf 50 jaar zijn perfect voor de zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil: hier vindt u exclusieve damesmode van nu, geïnspireerd op de internationale trends en helemaal afgestemd op uw specifieke wensen.

Zo bent u verzekerd van een modieuze look en blijft u tegelijkertijd trouw aan uw eigen stijl. Van uitgelezen materialen tot flatteuze pasvormen en moderne creaties, dessins en details: onze moderne damesmode is een klasse apart.

Naar de trends

Onze modieuze looks vanaf 50 presenteren zich in een ongelooflijk gevarieerd aanbod. Van stijlvolle ton-sur-ton-combinaties tot kleurrijke trend-outfits: voor ieders selectieve smaak en stijl zijn er in onze moderne damesmodecollectie harmonieus afgestemde complete looks te vinden.

Vanzelfsprekend zijn de afzonderlijke delen van alle outfits net zo goed te combineren als onze basics. Of het nu blouses of shirts, broeken of jeans, blazers of jasjes zijn: alles is naar wens te combineren, van een klassiek elegante tot een sportieve casual outfit.

Looks bekijken

Er zijn bijzondere momenten in het leven, die vragen om bijzondere kleding. Of het nu een bruiloft is, een bezoek aan de opera of een andere feestelijke gelegenheid: de Exclusive-collectie van Atelier Goldner Schnitt verzekert u van een stijlvolle look.

Van elegante materialen en flatteuze pasvormen tot luxueuze details: feestelijke combinaties, jurken en dameskostuums of verfijnde blouses, blazers en basics: onze collectie biedt volop keus voor de modebewuste vrouw die graag elegant gekleed gaat.

Exclusive bekijken

De damesbasics van Atelier Goldner Schnitt zijn hét perfecte uitgangspunt voor de dagelijkse outfit, uitgevoerd in ideale, onderhoudsarme kwaliteit. Aangenaam zachte stoffen, voortreffelijke pasvormen en charmante details. Maar het mooiste van alles: alle basics zijn perfect te combineren en in vele uitvoeringen en kleuren te bestellen. Van broeken,

blouses en tricot mode tot onze collectie sportieve basics voor senioren, voor het kuuroord of een actieve vrijetijdsinvulling: bestel exclusieve mode, waar u meteen bij het aantrekken al blij van wordt.naar de basics