HTTP Status 404 ? Not Found

HTTP Status 404 ? Not Found

Bootcut-jeans voor dames

Bootcut-jeans voor dames, van comfortabele stretchbroeken met een elastische tailleband tot authentieke modieuze broeken met een used-look. Bij Atelier Goldner Schnitt vindt u hoogwaardige mode voor modebewuste vrouwen in de kracht van hun leven. Kies voor exclusieve kwaliteit met een supermodieus, flatterend design!

Bootcut-jeans voor dames (0)

Bootcut-jeans voor dames: koop deze populaire modeklassieker met een persoonlijke pasvorm!

De zogenaamde bootcut-jeans voor dames zijn echte klassiekers op het vlak van jeans fashion: het gaat om een spijkerbroek met brede pijpen, maar met een minder uitgesproken design dan bijvoorbeeld een bell-bottom.

De naam van dit populaire model is overigens afkomstig uit het Engels en betekent in het Nederlands zoveel als 'geknipt voor laarzen'. Dat wil zeggen dat deze broek aan het pijpuiteinde voldoende breed is ontworpen om er laarzen, enkellaarsjes of boots onder te kunnen dragen.

Bovendien kunt u natuurlijk ook andere schoenen dragen onder een bootcut-jeans voor dames: dit populaire model kan erg veelzijdig en uniek worden gecombineerd met bijvoorbeeld een casual lage schoen, vrouwelijke ballerina’s of chique pumps.

De online shop beschikt over bootcut-jeans voor dames in diverse vormen, kleuren en maten

Dankzij de nonchalante snit zijn bootcut-jeans voor dames een aangename afwisseling voor broeken met een strakke snit en vormen ze het perfecte alternatief voor skinny jeans met een zogenoemde slim fit of skinny style. Bij Atelier Goldner Schnitt vindt u een ruime keuze aan modellen met verschillende designs, ontwerpen en lengtes.

Of u kiest voor jeansmode in normale maten (38 tot 56), bootcut-jeans voor dames in korte maten (19 tot 26) of speciale extra korte maten (195 tot 265) voor vrouwen tot 1,56 m: bepaal met behulp van ons maatadvies uw persoonlijke Atelier Goldner Schnitt maat en gun uzelf hoogwaardige merkenmode die zit alsof op maat gemaakt!

Naast bootcut-jeans voor dames vindt u in onze huidige collectie natuurlijk ook andere damesjeans in tot 25 confectiematen. Tijdloze modellen met rechte pijpen (straight leg) bijvoorbeeld, of comfortabele broeken met elastische tailleband gemaakt van denimstof. En voor een modieuze verschijning tijdens de zomer beschikt Atelier Goldner Schnitt over aangenaam lichte korte broeken zoals shorts, bermuda’s en capri-jeans voor dames.

Welke broek u ook kiest: geniet van online shoppen zonder stress, kies uw nieuwe lievelingsitems in de online shop en koop hoogwaardige damesmode comfortabel op rekening!