Loading...

Damesbroeken maat 50

Gun uzelf exclusieve mode die er schitterend uitziet en net zo goed aanvoelt. Van jeansbroeken tot broeken met elastische tailleband: Atelier Goldner Schnitt beschikt over perfect passende damesbroeken in maat 50, die een aantrekkelijk silhouet creëren en een heerlijk comfortabel draaggevoel garanderen!

Damesbroeken maat 50 (98)

Damesbroeken maat 50: bij Atelier Goldner Schnitt vindt u flatterende damesmode!

Wie op zoek is naar aantrekkelijke damesbroeken in maat 50, vindt bij Atelier Goldner Schnitt zeker zijn gading: bij ons vindt u hoogwaardige damesmode in grote maten, die helemaal weet te overtuigen.

Terwijl de uitgelezen materialen een aangenaam draaggevoel garanderen, zorgen geïndividualiseerde pasvormen ervoor dat alles optimaal zit. De reden: de kleding van de gerenommeerde pasvormspecialist past zich optimaal aan uw persoonlijke lichaamsvormen aan en zit hierdoor alsof op maat gemaakt.

Het geheim van het succes zit in het innovatieve maatconcept: Atelier Goldner Schnitt biedt elk kledingstuk aan in tot 25 confectiematen, zodat we voor elke lichaamslengte en ieder figuur steeds beschikken over het perfect passende stuk. En dan nog het beste: de originele snitten garanderen een flatterende look en verhullen doeltreffend kleine probleemzones. Van klassieke, elegante damesbroeken in maat 50 tot jeans en meer: kies uw toekomstige lievelingsbroek, waarin u zich helemaal goed voelt!

Damesbroeken maat 50 van Atelier Goldner Schnitt zijn ook verkrijgbaar met een korte beenlengte

Bij Atelier Goldner Schnitt bestelt u uw kleding niet alleen in de conventionele standaardmaten, maar ook in speciale korte en extra korte maten.

De korte maten (19 tot 26) werden bijvoorbeeld ontworpen voor dames met een lichaamslengte tussen 1,57 m en 1,64 m: met een taillewijdte van 100 tot 105 cm en een heupwijdte van 121 tot 126 cm, stemt maat 25 overigens overeen met de normale maat 50.

Als u kleiner bent dan 1,56 m, kiest u voor een extra korte damesbroek (195 tot 265), waarbij maat 255 overeenstemt met de maten van een standaard maat 50. Bekijk ook eens de maattabel, waarmee u aan de hand van uw persoonlijke lichaamsafmetingen uw perfect passende confectiemaat bepaalt. Van modieuze damesjeans in grote maten en vrouwelijke broeken met een classic en comfort model tot stretchbroeken: in onze online shop vindt u een ruime keuze aan stijlen, vormen en lengtes. Veel plezier bij het kiezen!