Bh met voorsluiting

Kies voor een bh die het al meteen bij het passen zal schoppen tot uw favoriete item: een praktische bh met voorsluiting biedt naast een aangenaam draagcomfort ook een maximaal comfort bij het aan- en uittrekken. Ontdek en bestel exclusieve dameslingerie bij Atelier Goldner Schnitt!

Bh met voorsluiting

BHs mit Vorderverschluss (43)

Bh met voorsluiting – praktisch, comfortabel en betoverend vrouwelijk!

Aangezien de meeste bh's voorzien zijn van een rugsluiting, heeft elke vrouw wel haar eigen methode om ze aan- en uit te trekken: terwijl heel wat dames hun bh vooraan op de borst sluiten en hem vervolgens om het lichaam draaien, hebben andere vrouwen door ervaring gewoon geleerd om de haakjes 'blind' achter de rug vast te maken.

Het is echter het meest eenvoudig om gewoon een bh met voorsluiting te kopen. Want als een bh voorzien is van een voorsluiting, kan hij probleemloos vooraan op de borst worden vastgemaakt - en uiteraard weer losgemaakt. Deze moderne bh's met voorsluiting zijn dus niet alleen erg populair tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding, maar ook bij rijpere dames in de kracht van hun leven.

Modebewuste vrouwen boven de 50 kunnen voortreffelijke modellen bestellen bij Atelier Goldner Schnitt. Ontdek in de online shop exclusieve merklingerie van gerenommeerde lingeriemerken zoals Naturana, Susa en Anita!

Kies uw favoriete bh met voorsluiting uit in uw cupmaat!

Van elegante bh met fijne kant tot ondersteunende beugel-bh - bij Atelier Goldner Schnitt kunt u bh's met voorsluiting verkrijgen in heel wat uitvoeringen. In populaire kleuren zoals wit, huidskleur of zwart.

In het assortiment vindt u ook perfect passende bh's met voorsluiting voor grote cups, tot cupmaat E. Uiteraard voorzien van extra brede comfortabele bandjes, voor een optimale ontlasting van de rug. En met extra veel haakjes voor een optimale ondersteuning van de boezem.

Ongeacht of u de voorkeur heeft voor een nieuwe bh zonder beugels of met ondersteunende vormende beugels: ontdek de lingeriecollectie, kies uw favoriete bh met voorsluiting uit en bestel meteen ook de bijpassende slips!