/1ad398c1cfc813c02f1aed1a7e784c8915452cf3/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl

Hartelijk welkom bij Atelier Goldner Schnitt!

Al meer dan 50 jaar hebben we passie voor stijlvolle mode, die wordt gekenmerkt door flatteuze pasvormen en een uitgebreid assortiment aan maten. Overtuig uzelf en ontdek onze comfortabele mode die zit alsof het voor u op maat gemaakt is!
Ons welkomstcadeau voor u!

Als welkomstcadeau ontvangt u € 20 korting. En vanaf een aankoopwaarde van € 100 bespaart u bovendien de portokosten ter waarde van € 6.95**

Vul de onderstaande actiecode in uw winkelmandje in: 9791-500


  *Minimale aankoopwaarde € 59
**Minimale aankoopwaarde € 100


<< Nu winkelen >>
Een uitzonderlijke winkelervaring!

Ontdek uw nieuwe modefavorieten in onze nieuwe collectie! Onze modethema's verdelen de nieuwe collectie in verschillende stijlen. Op deze manier kunt u gemakkelijk nieuwe modellen vinden die perfect bij u passen.


Nieuw modethema

Geniet van casual combinaties in een ruime keuze aan aantrekkelijke kleuren en in een modieus jasje. U kunt hier rekenen op fantastische outfits, wat uw plannen voor dit seizoen ook zijn.


<< Naar het modethema >>


Wanneer modieus raffinement en hoogwaardige kwaliteiten samenkomen, spreken we van echte Atelier-Trends. Onze trends zijn geïnspireerd op de Internationale catwalks en perfect afgestemd op de wensen van onze klanten.


<< Naar het modethema>>


Net als in het leven is harmonie een belangrijk onderdeel van mode. U op uw gemak voelen in uw kleding en snel mooie outfits bij de hand hebben hoort daar ook bij. Zachte materialen, comfortabele modellen en een grote keuze aan kleuren vormen dan ook de basis voor ons assortiment Basics.


>> Naar het modethema >>


Het leven is een podium en u bent de hoofdrolspeler! Met ons modethema Exclusive kunt u van elk moment iets bijzonders maken.


>> Naar het modethema >>

Combinaties met dessins zijn actueler dan ooit. Fris uw huidige garderobe op met stijlvolle en vrouwelijke kledingstukken die uw outfit elegant accentueren.
Deze prachtige dessins hebben eigenlijk geen accessoires nodig om u er echt goed uit te laten zien.
Ontdek onze perfect op elkaar afgestemde looks en geef uzelf een bijzondere uitstraling.


>> Naar het modethema >>
De highlights van onze nieuwe collectie