_csrf b72f5fcd-2976-4ac8-8539-35001c2f6bfb /7046315ed94eaeea7057b88f82505ee093135105/assets nl

Bandeau-hals

Kleding met deze stijl hebben een rechte halslijn. Daardoor lijkt het op een brede band. Vaak zijn de modellen zonder bandjes of hebben ze afneembare bandjes – ideaal om een beetje decolleté te tonen of om bikinistrepen te vermijden.

Modellen met een bandeau-hals

Bandeau-topjes en –bikini’s zijn in de zomer zeer geliefd. Ze zijn luchtig, laten uw schouders zien en laten u bruinen zonder strepen. Tegelijkertijd kunt u zelf bepalen hoeveel decolleté u wilt laten zien.

De bandeau-beha is bijzonder praktisch, zeker als u daarover een japon of een topje draagt. De beha steunt goed en de band verhult een te diepe inkijk in uw decolleté.

Bandeau-jurken passen zich bijzonder goed aan aan uw silhouet. Of u nu een model draagt met zachte kleuren of met een opvallende print – er is voor ieder wat passends. Bandeau-jurken zijn overigens niet per definitie strapless, ze worden ook ontworpen met spaghettibandjes en een rugband.

Kan iedereen een model met een bandeau-hals dragen?

Of u nu een grote of een kleine buste heeft, japonnen en tops met deze halslijn kan iedere vrouw dragen. Bandeau-beha’s en –bikini’s zijn echter meer geschikt voor vrouwen met een kleinere borstomvang. Cup A of B heeft relatief weinig steun nodig en behoudt zijn vorm mooi in een strapless beha of bikini. Het bovenstuk moet echter mooi aansluiten. Als het te groot is bestaat de kans dat het afzakt en als het te klein is snijdt het in. Vrouwen met cupmaat C of groter kunnen het beste een beha of bikini met schouderbandjes of beugel nemen. Deze geven wat meer steun en laten uw vorm mooi uitkomen.

Kleine tip: wanneer het strapless bovendeel de neiging heeft af te zakken kunt fashion tape gebruiken. Deze plakstrips zijn vriendelijker voor huid en materiaal dan gewoon dubbelzijdig tape en ze houden alles netjes op hun plaats.