Atelier-cadeaubon – leuk om cadeau te geven

De cadeaubon van Atelier Goldner Schnitt is een leuk én nuttig cadeau! De bon wordt gratis en eenvoudig per post thuisgestuurd. Vul hieronder uw gegevens en die van de ontvanger in.

Naam en adres van de ontvanger van de cadeaubon

/
en
De cadeaubonnen van Atelier Goldner Schnitt zijn nu extra voordelig! € 50 voor € 45, € 100 voor € 90, € 150 voor € 120.

Uw eigen adresgegevens

/
en

Informatie voor wie een cadeaubon wil versturen:

Wij verzoeken u, direct na het bestellen van de cadeaubon, de waarde in euro's van de cadeaubon aan ons te betalen. Bij omschrijving vermeldt u de naam en het volledige adres van de begunstigde en het woord "cadeaubon". Het duurt minimaal een week voordat uw cadeaubon bezorgd wordt.

Het bedrag van de cadeaubon kunt u overmaken naar:

Atelier Goldner Schnitt
Commerzbank: NL78 COBA 0637 0563 37
Geregistreerd onder nr. 301.037.99 bij de Kamer van Koophandel
B.T.W.-nr.: NL800348412B01


* Verplicht veld.

Cadeaubonnen: geef mode cadeau die voor 100% past en bevalt!

Bent u op zoek bent naar een bijzonder geschenk voor uw echtgenote, wilt u een verjaardagscadeautje geven aan een collega of wilt u uw buurvrouw bedanken om de bloemen water te geven: cadeaubonnen van Atelier Goldner Schnitt zijn steeds een goed geschenkidee voor vrouwen in de kracht van hun leven die houden van mode. Want een Atelier-cadeaubon van ateliergs.nl valt steeds in de smaak bij de gelukkige ontvanger.
Ongeacht of het om een dame gaat die houdt van een klassieke, een sportieve of een trendy modestijl: met een kortingscode van ateliergs.nl bestelt men exact die modecreaties die perfect aansluiten bij de persoonlijke kledingstijl. Geef iemand een adembenemende verschijning en heel wat bewonderende blikken cadeau – met een van de cadeaubonnen van Atelier Goldner Schnitt!

In de collectie vindt u voor ieders smaak het perfecte geschenk!

Van seizoensgebonden mode zoals badkleding en exclusieve accessoires zoals tassen, sjaals en juwelen, tot een complete outfit: met een van de cadeaubonnen van Atelier Goldner Schnitt kan de gelukkige ontvanger – naargelang de waarde van de kortingsbon – zijn of haar persoonlijke modieuze dromen vervullen. Het maakt niet uit of de ontvanger van de bon al klant is bij Atelier Goldner Schnitt of behoort tot het steeds groeiende aantal nieuwe klanten: bestel de kortingsbon online bij ateliergs.nl. Gewoon naam, adres en bedrag van de bon invullen, het bedrag overmaken en het modieuze cadeau gaat de deur uit. Rechtstreeks naar de ontvanger of naar uw adres, zodat u het geschenk persoonlijk kunt overhandigen. Veel plezier bij het schenken!
Mocht u overigens zelf op zoek zijn naar een nieuwe look en uzelf graag een pleziertje willen gunnen: bij Atelier Goldner Schnitt geniet u van makkelijk kopen op rekening, zodat u zich een nieuwe outfit kunt samenstellen ongeacht uw huidige rekeningsaldo. Bezoek nu de online shop en ontdek de nieuwste aanbiedingen!

service.catalog.purchase.combobox.selectset = Kiest u a.u.b. nog een artikelservice.menu.newsletter.recommendation = Aanbevelen