/1ad398c1cfc813c02f1aed1a7e784c8915452cf3/assets Controleer alstublieft uw gegevens, er is iets niet juist ingevuld. nl

Ontdek onze nieuwe trendy modellen van het seizoen: de ”key pieces”! Het zijn echte combinatiesterren
en zo veelzijdig dat u met slechts één model verschillende stijlen kunt creëren. Veel plezier met stylen!
Met dit nieuwe trendy model gaat u altijd perfect gekleed. De mantel van imitatiebont is bijzonder veelzijdig
zodat u hem met elke gewenste look in een oogwenk anders kunt combineren. Probeer het zelf!
Een opvallend trendy model: deze broek heeft het in zich om de nieuwe favoriet van het seizoen te worden.
Want met zijn trendy nappalederen look voegt hij het nodige vleugje raffinement toe aan elke garderobe.
Denkt u dat de leerlook altijd een moderne look wordt? Zeker niet!
We bewijzen het u: leer kan ook zeer stijlvol en elegant zijn – laat u inspireren door deze bijzonder veelzijdige combinaties.
Dit model is een echte allrounder onder de winterjassen. Met de strakke lijnen en de uitgekiende details vult het elke garderobe op de mooiste manier aan. En of u nu wordt uitgenodigd voor een diner of een wandeling door de stad maakt: deze wollen mantel is net zo veelzijdig als uw plannen en kleedt u altijd perfect
Deze winterfavoriet raakt nooit uit de mode! Het is een echte evergreen, met de opvallende knevelsluitingen zowel toen als nu een regelrechte hit. En het beste van alles: u hoeft zich geen zorgen te maken of het wel bij bepaalde gelegenheden past. We beloven u: dat zal zeker zo zijn! De duffelse coat is immers een van die combinatiesterren, waarmee u gewoon altijd goed voor de dag komt.
Smalle stoffen broeken zijn perfecte combinatiepartners voor diverse looks. Maar dit trendy model met een pepitapatroon is echt onze favoriet van dit seizoen. Waarom? Omdat hij er als geen ander in slaagt om van u een zeer aantrekkelijke blikvanger te maken bij elke gelegenheid. U kunt een hele reeks verschillende looks creëren – van sportief tot geraffineerd. Het gaat allemaal om de juiste combinatie!
Comfortabele tricot jasjes zijn een welkome metgezel op koelere dagen. Maar dit is meer dan dat: met het opvallende jacquardpatroon en de trendy kleuren is het dit seizoen gewoon onmisbaar en maakt het van elke stijl een dembenemende, trendy combinatie. Het jasje is zo veelzijdig dat zelfs een elegante avondlook in een handomdraai kan worden bereikt!