KLANTENSERVICEMEDEWERKER

Zoek je een leuke bijbaan in de avonduren of op zaterdag? Ga aan de slag als klantenservicemedewerker bij Atelier Goldner Schnitt.

Voor onze afdeling klantenservice zijn we per direct op zoek naar meerdere klantenservicemedewerkers voor de avonduren en de zaterdag. Ben je servicegericht, heb je goede communicatieve vaardigheden en zoek je een leuke baan met veel klantcontact?

Wat ga je doen:

Als klantenservicemedewerker ben je verantwoordelijk voor de telefonische klantcontacten (inbound) van de modemerken Atelier Goldner Schnitt, Peter Hahn en Madeleine. Je kunt je inleven in onze klanten en helpt ze direct verder met de verwerking van een bestelling, een praktisch productadvies of gerelateerde vragen.


Wat bieden wij:

  • Werken bij een internationale fashionretailer
  • Een plek binnen een gezellig team
  • Prettige werktijden: maandag t/m donderdag van 16:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 15.30 uur


Wat vragen wij:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Klantvriendelijke instelling


Iets over ons:

Atelier Goldner Schnitt is een dynamisch, internationaal bedrijf dat staat voor damesmode van topkwaliteit. We zijn gevestigd in Bunnik en ons pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer: ca. 3 minuten lopen van station Bunnik en de bushalte


Belangstelling?

Ben je de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Neem dan contact op met Mieke van de Heuvel: mieke.vdheuvel@ags-versand.de of bel naar 030 – 65 92 562.


Atelier Goldner Schnitt bv
Regulierenring 22
3981 LB Bunnik